SpecialLift anti kedut: menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis

SpecialLift anti kedut: menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis

MEMASTIKAN SEGALA-GALANYA DI BAWAH KAWALAN

 • Melegakan perasaan
  KEKERINGAN DAN KETEGANGAN
 • Menghilangkan
  KERENGSAAN DAN KEMERAHAN
 • Menghapuskan
  TANDA-TANDA KELETIHAN
PESAN SEKERANG

KESAN KRIM SPECIALLIFT

Ia adalah terbukti secara klinikal bahawa SpecialLift menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis.

 

Pelbagai vitamin dan mineral, serta Niacinamide dalam formulanya, membentuk molekul berat yang menembusi lapisan kulit yang lebih dalam – itulah sebabnya SpecialLift memberikan hasil yang optimum.

 

SpecialLift menembusi lapisan kulit yang lebih dalam dan bertindak dari bahagian dalam, mencetuskan pengeluaran kolagen yang melicinkan kedutan.

 

Komponen aktifnya menenangkan kulit dan mengurangkan kemerahan dan kerengsaan.

Pada saat yang sama, delima memiliki pelembab, anti-inflamasi, efek santai pada kulit; merangsang produksi kolagen; melindungi terhadap efek dari faktor-faktor negatif lingkungan. Hal ini juga membantu untuk menghaluskan penampilan garis halus dan membuat kulit terhidrasi.

 • 95% lebih pelembapan;
 • Dengan pelindung kulit yang 87% lebih kuat;
 • 76% kurang kemerahan dan kerengsaan

SpecialLift anti kedut: menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis

PESAN SEKERANG

CARA PENGGUNAAN

 • LANGKAH 1
  Bersihkan kulit muka.
 • LANGKAH 2
  Sapukan krim dengan pergerakan bulat, mengelakkan kawasan kontur mata.
 • LANGKAH 3
  Kulit anda akan kelihatan lebih tona dan sangat terhidrat. Krim ini tetap aktif selama 24 jam selepas penggunaan.

Krim boleh diserap dengan serta-merta, dan tidak meninggalkan apa-apa residu atau noda. Ia melembapkan kulit dengan selama 24 jam. Komponen aktifnya meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan dan dapat mengurangkan kerengsaan, kekeringan, kedutan dan bengkak.

MANFAAT BERI

Niacinamide menyediakan kekuatan yang kuat untuk penghalang pelindung kulit, mempertahankannya dari faktor-faktor eksternal yang dapat menyebabkan kekeringan, iritasi dan kekhawatiran penuaan.

SPECIALLIFT MENGANDUNGI:

 1. Niacinamide
 2. Germ gandum
 3. Delima
 4. Asam Ascorbic

SpecialLift anti kedut: menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis

PENDAPAT PAKAR

Apabila kami mencipta produk penjagaan muka, kami lebih suka menggunakan bahan semula jadi. Syarikat Hendel menggunakan kaedah inovatif untuk mencipta produk penjagaan muka yang terkenal.

 

Sebelum memasuki pasaran, kosmetik kami tertakluk kepada ujian dermatologi dan klinikal. SpecialLift terbukti bahawa sangat berkesan dalam mengurangkan kedutan dan peremajaan kulit.

Dr. Herman Wijaya. M.D., Pakar Dermatologi

KOMEN

Saya gemar perubatan tradisional Cina dan pernah membeli penjagaan kulit muka tradisional Cina, kerana selama sejarah 5000 tahun, bangsa ini terkenal dengan cara bagaimana mengekalkan kecantikan kulit. Saya berumur 50 tahun dan baru-baru ini saya mendapati kulit di muka saya telah mengendur dan kehilangan keanjalan. Saya dapat melihat garis berkerut yang agak dalam dan kedutan di sekeliling mata saya.

Pakar kecantikan saya mengesyorkan SpecialLift, beliau berkata bahawa ia adalah satu produk inovatif dan pada masa yang sama ia menggunakan Niacinamide. Selepas saya menggunakannya selama dua minggu, ia menjadikan kulit saya benar-benar tegang dan kedutan, sekarang saya menggunakannya setiap hari.

Saya suka cuba produk baru, jadi saya cuba SpecialLift, produk anti-penuaan yang inovatif. Saya dah hampir 60 tahun, dan wajah saya tetap nampak muda sehingga sekarang.

Tekstur krim adalah ringan, tidak melekit, ia cepat diserap dan melicinkan kedutan, dan kesannya dapat dilihat dalam beberapa minggu. Ia adalah produk terbaik yang pernah saya cuba.

Saya mengesyorkan SpecialLift kepada wanita dalam semua peringkat umur, ia memang berkesan. Niacinamide mempunyai sifat ajaib, jadi ia adalah tidak menghairankan ia menghilangkan kedutan. Saya dapat krim dari emak pelajar saya sebagai hadiah. Memang, saya tidak pernah lihat kesan seperti ini. Kulitnya lebih licin dan kedutan sudah hilang. Saya sudah guna selama dua minggu, dan hasilnya adalah jelas.

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: