SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME untuk penurunan berat badan: tidak perlu berlapar

SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME untuk penurunan berat badan: tidak perlu berlapar

KEHILANGAN BERAT BADAN AKIBAT DARIPADA PEMBAKARAN LEMAK SECARA SEMULA JADI

 

Apabila badan berhenti menerima tenaga daripada karbohidrat, ia memasuki keadaan Shinyakoso selepas 7-10 hari.Kekurangan karbohidrat menjadikan lemak subkutaneus anda diubah menjadi tenaga.

Zat Enzim yang terbentuk di dalam hati adalah sumber tenaga yang utamauntuk otak semasa Shinyakoso. Ia memberi makanan kepada tisu-tisu otot dan mencegah penyimpanan lemak.

Akibatnya, simpanan lemak yang terkumpul hilang,dan saiz badan anda berkurangan.

PESAN SEKERANG

MENINGKATKAN JUMLAH KETON DI DALAM BADAN DAN MEMULAKAN PEMBAKARAN LEMAK

  • Meminimumkan pengambilan karbohidrat
  • Mengurangkan tahap glukosa darah
  • Tidak perlu menghasilkan insulin
  • Tiada insulin – tiada rasa lapar

SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME untuk penurunan berat badan: tidak perlu berlapar

PESAN SEKERANG

BAGAIMANA SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME BERFUNGSI

Untuk mencapai tahap Shinyakoso, badan anda memerlukan 7 hingga 10 hari.

 

Hanya 1 pek shinyakoso night dietakan mengurangkan masa ini kepada 40-50 minitdi mana badan akan menghasilkan jumlah zat Enzim yang mencukupidan mula memproses sel lemak terkumpul dan mengubahnya menjadi tenaga.

 

Cara menggunakan 1-3 pek sehari (5-15 pils), disyorkan untun makan sebelum makan malam atau sebelum tidur, ambil air suam

BAHAN AKTIF SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME

  • Vitamin B6 (Pyridoxine). Mengambil bahagian dalam sintesis hemoglobin dan mengaktifkan gen SIRT yang juga dikenali sebagai gen pelangsingan
  • GABA γ-Aminobutyric acid. Meningkatkan penghasilan hormon yang bertanggungjawab untuk metabolisme karbohidrat, dengan itu mempercepatkan metabolisme. Di samping itu, asid aminobutyric juga mengurangkan rasa gugup, kebimbangan dan memperbaiki kualiti tidur.
  • Vitamin B3 (Niacin). Mengurangkan kepekatan kolesterol di dalam darah. Meningkatkan metabolisme garam-air, justeru mengurangkan bengkak dan membantu untuk mengurangkan saiz badan
  • Potasium. Menguatkan sendi; ia adalah elektrolit penting yang bertanggungjawab untuk kefungsian kesemua sel dan tisu di dalam badan.
  • L-Glutamine. Keadaan Shinyakoso menjadikan anda berasa penat dan pelupa. L-Glutamine memberi tenaga dan membantu untuk kekal fokus, serta menggalakkan penurunan berat badan tanpa kehilangan jisim otot.
  • Magnesium. Relakskan otot selepas senaman, melegakan kesakitan sendi dan mencegah kekejangan otot.

SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME untuk penurunan berat badan: tidak perlu berlapar

APAKAH YANG DIKATAKAN OLEH PAKAR TENTANG SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME:

Dalam proses shinyakoso, lemak dipecahkan menjadi asid lemak dan gliserin, kemudian berubah menjadi zat Enzim. Walau bagaimanapun, shinyakoso hanya bermula apabila tisu-tisu hati dan otot kehabisan glikogen.Ini biasanya berlaku dalam masa 7 hingga 10 hari.

Bagi mempercepat proses tersebut, justeru proses pembakaran lemak, saya syorkan pesakit saya agar menggunakan sejenis suplemen yang dipanggil SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME.Produk ini menyokong badan anda apabila anda sedang menjalani Shinyakoso Night Diet Enzyme dengan memberikan vitamin, menyekat rasa lapar dan mengurangkan keletihan serta rasa bimbang. Tetapi manfaat utama SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYMEadalah menyekat penyerapan karbohidrat yang biasanya akan dipecahkan kepada glukosa (gula), lalu diserap ke dalam aliran darah dan membawa kepada peningkatan berat badan.

Dr. Zubaidah Mansor pakar pemakanan, Pusat Perubatan Makanan, Kesihatan dan Kecantikan

TESTIMONI DARIPADA KAUM WANITA KAMI TELAHPUN MENGALAMI KESAN SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME:

Night Diet sudah pastinya merupakan penyelesaian bagi saya. Saya hanya mendapat tahu tentangnya baru-baru ini. Pada asasnya, anda boleh makan semua yang anda suka dan masih mengurangkan berat badan. Sebenarnya, saya pernah mengambil terlalu banyak karbohidrat dan lemak. Ini menyebabkan berat badan saya bertambah. Berat badan saya 95 kg pada usia 29 tahun. Sebaik sahaja saya mengurangkan jumlah karbohidrat, berat saya mula turun, walaupun saya terus makan kentang goreng. Kemudian saya mendapat tahu tentang SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME. Apabila saya mula menggunakan suplemen ini, prosesnya berlaku dengan lebih cepat. Keseluruhannya, saya kehilangan 30 kg dalam masa 4 bulan. Dan saya tidak pernah mengurangkan pengambilan kentang goreng.

Alisha

Seingat saya, saya sentiasa berdiet. Puasa, gangguan tidur dan masalah kulit adalah sahabat biasa saya. Kadangkala saya turun berat badan tetapi kemudian mula makan terlalu banyak sekali lagi dan mengalami lebih banyak kenaikan berat badan. Ia adalah satu kitaran yang teruk. Saya mula-mula terdengar tentang SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME daripada pakar pemakanan saya. Pada mulanya tahap keton saya hanya 0.9 mol, tetapi selepas menjalani satu rawatan SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME, ia meningkat menjadi hampir 10 mol. Saya mengurangkan pengambilan karbohidrat dan melihat hasilnya dengan segera. Setiap minggu berat badan saya menurun sebanyak 4-5 kg. Ia sangat ajaib. Saya berasa hebat, saya tidak lapar dan saya tidur selama 7 jam setiap malam.

Salmah

Kita tahu hanya sedikit tentang tubuh badan kita. Saya tidak tahu langsung tentang proses kompleks yang sedang berlaku di dalam badan saya sehingga saya bertemu seorang pakar pemakanan dan terdengar mengenai shinyakoso. Saya seorang yang pemalas. Apabila saya tidak berasa untuk pergi ke gimnasium, saya langsung tidak makan. Apabila saya terlebih makan, saya tidak akan makan apa-apa pada hari berikutnya. Berat saya turun naik, +/- 3 kg. Apa yang boleh saya katakan tentang SHINYAKOSO NIGHT DIET ENZYME ? Ia wajib ada! Menggunakan suplemen ini dan mengikuti Night Diet, saya berjaya menurunkan 15 kg dan mendapat bentuk badan yang sempurna tanpa kenaikan semula. Ujian urin saya menunjukkan peningkatan keton sehingga enam kali ganda yang tidaklah begitu banyak mana, tetapi saya masih berasa sangat gembira dengan hasilnya.

Adira

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: