Savina: mekanisme mengurangkan lemak secara semulajadi

Savina: mekanisme mengurangkan lemak secara semulajadi

Kaedah kecantikan paling selamat dan berkesan di Jepun

 • 100% bahan semulajadi, tidak letih
 • Buang toksin, tingkatkan otot
 • Mengurangkan lemak viseral dan subkutaneus secara menyeluruh
 • Mengurangkan penyerapan gula dan lemak
 • Meningkatkan metabolisme, menyokong menurunkan lemak darah
PESAN SEKERANG

APA YANG ANDA PERLU TAHU: DI MANA LEMAK AKAN DATANG

 1. Perut: Makan lebih banyak makanan yang tinggi gula dan lemak tetapi tidak makan-makanan yang berkhasiat. Situasi ini selalunya berlaku pada gadis office yang sering melahap snek tetapi malas untuk bersenam
 2. Wajah: Alasan mengapa wajah Anda menumpuk lemak adalah kerana Anda makan terlalu masin atau makanan yang tinggi garam. Garam akan menyebabkan tubuh menahan udara,menyebabkan pembengkakan dalam tubuh, sehingga membatasi penggunaan makanan masin.
 3. Paha: Kehilangan lemak paha akan membuat pinggul anda kelihatan lebih besar kerana ia membentuk nisbah piawai dan masuk akal.
 4. Lengan: Lemak menumpuk di lengan kerana penambahan berat badan yang berlebihan. Apabila lemak menambah lengan anda, ia akan membuat lengan anda kendur dan kurang menarik.

Savina: mekanisme mengurangkan lemak secara semulajadi

PESAN SEKERANG

PENYEBAB KELEBIHAN LEMAK

 • Disebabkan Pewarisan Genetik
  Gen Anda juga memengaruhi jumlah lemak serta toko yang menyimpannya dalam tubuh. Kerana anggota keluarga mempunyai kebiasaan motorik dan pola makan yang sama, ada juga hubungan antara gen dan lingkungan.
 • Tabiat gaya hidup
  Merokok, kurang tidur, diet tidak sederhana, minum banyak minuman beralkohol, tidur terlalu sedikit atau terlalu banyak, dan lain-lain adalah punca ketidakseimbangan fizikal.
 • Ketidakseimbangan hormon
  Jika anda mengalami ketidakseimbangan hormon, pengumpulan lemak dalam badan anda berkemungkinan besar tanpa mengira jenis orang anda.
 • Persekitaran
  Dietnya terlalu banyak, jadualnya bekerja, ada kekurangan makanan sihat.

100% BAHAN SEMULAJADI

 1. Folium Aloe Barbadensis Extract
  Membantu meningkatkan fungsi sistem penghadaman. Bahan cecair Aloe vera membantu mengurangkan lemak seperti trigliserida, kolesterol dan mengurangkan risiko diabetes. Ia membantu dalam mengurangkan obesiti dan mengurangkan lemak darah.
 2. Folium Cassia Angustifolia
  Membantu julap, mengurangkan penyerapan makanan, seterusnya membantu menurunkan berat badan tanpa menyebabkan kesan sampingan.
 3. Rhizoma Atractylodes Macrocephala
  Katekin yang terkandung dalam teh hijau berfungsi untuk membakar lemak badan, selain itu teh hijau juga mengandungi antioksidan yang baik untuk tubuh.

Savina: mekanisme mengurangkan lemak secara semulajadi

BAGAIMANA BADAN ANDA AKAN BERUBAH APABILA ANDA MULA MENGGUNAKAN SAVINA

 • HARI 7 Lemak dan kanji daripada makanan yang masuk ke dalam badan akan menjadi TENAGA yang mengaktifkan reaksion balas dan proses metabolisme dalam badan.
 • HARI 15 Lemak berlebihan dalam badan sentiasa dibakar dan dibuang melalui perkumuhan.
 • HARI 21 Mempercepatkan proses pembuangan dan membuang lemak berlebihan secara menyeluruh. Kulit dah tak kendur tapi otot dah mula tegang semula.
 • HARI 30 Semuanya berubah sepenuhnya, 3-4kg lemak berlebihan dihembus dari badan. Pengukuran badan dipertingkatkan secara beransur-ansur

Pendapat pelanggan

Saya telah menggunakannya selama lebih 6 bulan, kehilangan 18kg, kulit saya menjadi lebih cerah, tubuh terasa ringan, setiap hari mempunyai semangat, sebenarnya menulis tubuhnya seperti saat ini.

Zafiah bin Rojak

Saya masih boleh makan dan minum perkara yang saya suka tetapi badan saya kekal langsing, saya hanya makan kurang tetapi sentiasa berasa kenyang, Hebat !

Iriana Hasbidin

Saya nak cuba 2 rawatan dulu, tolong bagi nasihat

Ulianti Siti Robiah

Saya pakai Savina hampir 2 bulan, berat turun 4kg, tapi tak rasa letih, lengan kaki dan perut pun ketat, tak kendur macam dulu, kulit lebih cerah dari sebelum ni. lebih baik kurangkan perlahan-lahan tapi badan rasa sihat.zaman ni kalau guna Produk turun 5kg dalam 1 minggu, kesihatan tak tertahan.

Zafina Sultan

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: