Revamin Lash untuk kepadatan bulu mata: serum bulu mata revolusioner!

Revamin Lash untuk kepadatan bulu mata: serum bulu mata revolusioner!

 • Serum bulu mata revolusioner
 • Menyokong pertumbuhan bulu mata
 • Memanjangkan dan menguatkan
 • Menambah kelantangan dan menebal
PESAN SEKERANG

Revamin Lash ini untuk siapa?

Revamin Lash untuk kepadatan bulu mata: serum bulu mata revolusioner!

Adakah anda mengimpikan jelingan yang menggoda? Adakah anda bosan membuat extension bulu mata tiruan? Revamin Lash adalah serum unik untuk bulu mata, yang dapat meningkatkan pertumbuhan dan memperbaiki penampilan mereka. Ini adalah produk yang disyorkan kepada setiap wanita yang ingin menguatkan, memanjangkan dan menebalkan bulu mata dengan cara semula jadi. Rahsianya adalah komposisi unik yang memberi khasiat pada bulu mata anda dan membolehkan anda nampak kesannya setelah hanya beberapa minggu penggunaan! Marilah tengok kualiti yang telah dipercayai oleh ribuan wanita di dunia!

Apa yang Revamin Lash mengandungi?

Revamin Lash untuk kepadatan bulu mata: serum bulu mata revolusioner!

 1. Biotinoyl Tripeptide-1
  Tripeptida unik yang terkenal dengan keberkesanannya dalam menyokong pertumbuhan rambut dan kuku. Dipercayai bahawa penggunaan produk dengan ramuan ini secara teratur dapat mencegah keguguran rambut dan menjadikan bulu mata kelihatan lebih panjang, kembung dan lebih kuat. Kajian in vitro telah menunjukkan bahawa molekul ini dapat mendorong percambahan keratinosit dalam mentol rambut dan membantu menyauh rambut secara optimum dengan merangsang sintesis dan organisasi molekul lekatan alpha 5 laminin dan kolagen IV. Sementara ujian klinikal yang melibatkan 30 sukarelawan menunjukkan bahawa antara peserta yang menggunakan produk yang mengandungi Biotinoyl Tripeptide-1, 17% bulu mata lebih panjang dan 19% lebih tebal selepas 30 hari.
 2. Biotin
  Biotin adalah komponen utama banyak enzim yang terdapat di dalam badan. Ia terkenal dengan sifat penguat rambut dan penghalusan kulit. Ia menyokong proses penebalan bulu mata dan memperbaiki strukturnya.
 3. Kafein
  Kafein bukan sahaja perangsang berkesan yang anda dapati dalam biji kopi, tetapi juga bahan yang menyokong pertumbuhan rambut kerana sifat penghambat enzim 5-α-reduktasenya. Selain itu, ramuan ini juga mempunyai sifat antioksidan yang kuat dan dapat membantu mengurangkan penglihatan lingkaran hitam di bawah mata.
 4. Zink PCA
  Penghambat minyak pada kulit dan mengurangkan pembentukan perubahan jerawat. Khasiatnya juga termasuk kesan yang baik pada komposisi dan struktur rambut, yang dapat membawa penguatan bulu mata dan mempercepatkan pertumbuhannya.
 5. Arginine
  Asid amino adalah blok asas keratin membentuk rambut dan kolagen pada kulit. Ia juga menyumbang kepada peningkatan kelembapan kulit dan rambut, menguatkan penghalang lipid dan mengurangkan kegatalan.
 6. Glycerine
  Salah satu bahan yang paling popular dan berkesan menyokong penghidratan kulit. Ia adalah ramuan semula jadi, yang terletak di lapisan utama kulit dan jumlahnya berkorelasi langsung dengan tahap penghidratan kulit.
 7. Sodium Hyaluronate
  Sejenis derivatif asid hyaluronik, yang merupakan salah satu komponen utama air mata. Ia mempunyai sifat hygroscopic yang bermaksud bahawa ia bertindak sebagai span dan dapat menarik dan mengikat zarah-zarah air. Ia menyumbang kepada peningkatan kelembapan kulit, bulu mata dan rambut.
 8. Urea
  Salah satu bahan yang paling popular, di samping gliserin, yang menyokong penghidratan kulit secara semula jadi. Selain itu, ia juga bertindak sebagai agen keratolitik ringan, meningkatkan ekspresi peptida antimikroba dan meningkatkan fungsi pelindung penghalang kulit.
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: