Neoritm melawan darah tinggi: mengembalikan tekanan darah normal dari penggunaan pertama

Neoritm melawan darah tinggi: mengembalikan tekanan darah normal dari penggunaan pertama

Menyasarkan sebab penyakit, mengurangkan risiko strok dan infarksi kepada sifar!

 • Menormalkan tekanan darah, mengurangkan tahap kolesterol
 • Membaik pulih ton dan keanjalan saluran darah dalam regimen rawatan 1
 • Selamat untuk semua peringkat umur Berkesan untuk hipertensi tahap 1, 2, dan 3

Penemuan saintis yang menempa sejarah

Saintis British dari Pusat Phlebology Negara mengambil masa 8 tahun untuk mereka cipta suplemen profilaktik-terapeutik ini.
Penemuan terbaik tahun ini telah dicalonkan dalam Anugerah Antarabangsa Yayasan Gairdner.
Ujian berperingkat membuktikan keberkesanan suplemen ini, yang memberikan ahli akedemik semua lesen yang diperlukan, perakuan kualiti dan sokongan kerajaan.

Neoritm melawan darah tinggi: mengembalikan tekanan darah normal dari penggunaan pertama

Neoritm melawan 4 tanda utama hipertensi

 1. Sistem saraf berlebihan (tekanan, insomnia, dll.)
  Sebagai sebahagian daripada formula Neoritm, magnesium menormalkan degupan jantung, menenangkan sistem saraf anda dan melegakan kegelisahan.
 2. Toksin dalam saluran darah
  Kalsium membersihkan saluran darah daripada kekotoran dan kolesterol, sehingga menjadikannya lebih kuat
 3. Varikositi dan trombosis
  Neoritm meningkatkan peredaran vena, melindungi saluran darah daripada pembekuan darah, mencegah vena varikos
 4. Berat berlebihan
  Sebagai sebahagian daripada formula Neoritm, L-carnitine meningkatkan stamina anda, memberi anda tenaga dan membantu anda menurunkan berat badan.

Keberkesanan Neoritm telah dibuktikan dengan ujian klinikal

 • Memulihkan tekanan arteri – 100%
 • Menghilangkan trombosis vena – 90%
 • Menghilangkan aritmia -99%

Manfaat Neoritm

 • Bantuan pantas. Hanya dalam 6 jam yang pertama selepas pengambilan, tekanan darah akan kembali normal!
 • Tidak menyebabkan tekanan darah naik atau turun dengan tiba-tiba. Melaraskan fungsi sebenar jantung
 • Kesihatan bertambah baik secara menyeluruh. Menghilangkan angina pektoris, artimia, neurosis, meningkatkan daya ingatan, pemulihan pertuturan dan pergerakan selepas strok.
 • Hasil berkesan tanpa kesan sampingan. Formula Neoritm memenuhi keperluan harian dalam magnesium dan kalsium.

Pendapat pakar

Neoritm melawan darah tinggi: mengembalikan tekanan darah normal dari penggunaan pertama

Saya mengesahkannya!
Potasium, magnesium dan L-carnitine – adalah pelindung utama untuk saluran darah dan jantung anda. Apabila digabungkan bersama-sama, ia memberikan hasil luar biasa dan boleh didapati dalam hampir semua produk yang membantu mengatasi masalah darah tinggi.
Tetapi kepekatannya dalam produk tersebut sangat rendah sehingga memerlukan beberapa bulan dan bertahun-tahun bagi melihat kesannya.
Neoritm terdiri sepenuhnya daripada elemen mikro ini. Saya melihat formulanya dan mendengar pendapat dari pakar bebas. Saya mengesyorkan suplemen ini kepada pelanggan saya jika mereka mengamalkan rawatan kendiri atau mengambil produk berdasarkan nasihat yang mereka dapat dari rakan-rakan, Internet atau TV.

Cara penggunaan:

Ambil 1 atau 2 kapsul sehari dengan makanan. Ambil kapsul ini dengan air. Untuk memaksimumkan kesannya, ambil Neoritm tidak kurang dari 3 bulan. Cari panduan terperinci di dalam pek.

Maklum balas daripada orang yang telah mengalami keberkesanan Neoritm

Kakak sulung saya menghidap hipertensi yang akhirnya menjadi strok iskemia – infark serebrum. Para doktor telah menyelamatkan nyawanya, tetapi dia belum pulih sepenuhnya. Apabila saya mendapat tahu yang saya mengalami tekanan darah tinggi, saya tahu bahawa penyelesaian terbaik mengandungi kalsium, magnesium dan L-carnitine. Seorang wanita yang bijak mengesyorkan Neoritm kepada saya. Saya sangat berterima kasih kepadanya! 4 tahun telah berlalu, dan saya sudah tidak menghadapi masalah tekanan darah. Saya betul-betul sihat dan saya tidak lagi berisiko terkena serangan jantung atau strok. Tolong jaga kesihatan anda kecuali jika sudah terlambat!

Aishah, 41

Saya pergi ke kem kesihatan beberapa tahun yang lalu, dan mereka sedang mengkaji suplemen baru untuk jantung dan saluran darah di sana. Pada mulanya, ia terasa menakutkan. Tetapi adakah saya mempunyai pilihan sama sekali? Ubat-ubatan yang dirancang untuk mengatasi tekanan darah tidak membantu. Tetapi saya bernasib baik kerana menjadi ahli kumpulan yang mendapat Neoritm, bukan plasebo. Tidak lama kemudian, tekanan darah saya menjadi normal. Secara beransur-ansur, kesihatan saya secara amnya bertambah baik. Saya sangat gembira kerana mengambil bahagian dalam percubaan produk ini! Sekarang, tekanan darah saya baik-baik saja!

Marina, 47

Saya berumur 51 tahun. 3 tahun yang lalu saya telah didiagnosis dengan hipertensi di klinik kami. Desiran jantung dan sebagainya. Saya menderita tetapi tidak melakukan apa-apa mengenainya. 6 bulan yang lalu, berdasarkan semua tanda-tanda, saya mengalami strok mikro. Kemudiannya sudah tentu saya panik, tetapi saya tidak mahu mengambil semua pil yang telah dipreskripsikan. Bahan kimia adalah berbahaya, ia adalah pengetahuan am. Tetapi saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Saya bernasib baik bertemu dengan rakan lama saya, yang memperkenalkan Neoritm kepada saya. Sekarang seperti yang anda agak, TIADA APA-APA yang merisaukan saya. Tekanan darah saya normal, saya sihat seperti kuda!

Arman, 51

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: