Meso Sculptus anti kedut: mengurangkan usia 10 tahun daripada wajah anda

Meso Sculptus anti kedut: mengurangkan usia 10 tahun daripada wajah anda

KHASIAT 1000 BUAH BERI DI DALAM SETITIS SERUM

  • Niacinamide membela itu dari faktor eksternal
  • Wheat germ oil
  • Vitamin E
  • Gotu kola
  • Asam Ascorbic mengurangi peradangan kulit
  • Pomegranate
PESAN SEKERANG

KHASIAT MESO SCULPTUS

Sudah terbukti secara klinikal bahawa Meso Sculptus menghentikan proses penuaan sel-sel dan mengawal atur fungsinya.

Pelbagai vitamin dan mineral, yang terkandung di dalam formulanya akan membentuk molekul berat yang dapat menembusi lapisan kulit yang lebih dalam untuk memberi kesan maksimum bagi Meso Sculptus ini.

Pada saat yang sama, delima memiliki pelembab, anti-inflamasi, efek santai pada kulit; merangsang produksi kolagen; melindungi terhadap efek dari faktor-faktor negatif lingkungan. Hal ini juga membantu untuk menghaluskan penampilan garis halus dan membuat kulit terhidrasi.

Meso Sculptus anti kedut: mengurangkan usia 10 tahun daripada wajah anda

PESAN SEKERANG

DALAM TEMPOH 14 HARI KINI TIDAK LAGI MUSTAHIL!

  1. Ini mencakup berbagai komponen pelindung UV, dan juga mengembalikan kelembaban yang hilang.
  2. Ia membantu mengelakkan kedutan daripada berlaku semula, dengan memperkaya kulit muka dan leher anda dengan pelbagai vitamin, mineral dan asid amino.
  3. Ia mengaktifkan pengeluaran kolagen semulajadi oleh lapisan kulit yang lebih dalam. Juga, dengan menggunakan Meso Sculptus ini, kulit akan mendapatkan kembali keanjalan serta keremajaannya dalam tempoh masa yang singkat!

PERLINDUNGAN MATAHARI

Asam Ascorbic mengurangi kulit peradangan, yang menengahi oleh spesies oksigen yang bereaksi dengan radiasi UV erythema di porcine dan kulit manusia. Ini juga akan memberikan efek perlindungan terhadap respon inflamasi terhadap sinar matahari UV, bahkan setelah sinar matahari terbit.

Meso Sculptus anti kedut: mengurangkan usia 10 tahun daripada wajah anda

KOMEN

Saya gemar perubatan tradisional Cina dan pernah membeli penjagaan kulit muka tradisional Cina, kerana selama sejarah 5000 tahun, bangsa ini terkenal dengan cara bagaimana mengekalkan kecantikan kulit. Saya berumur 50 tahun dan baru-baru ini saya mendapati kulit di muka saya telah mengendur dan kehilangan keanjalan. Saya dapat melihat garis berkerut yang agak dalam dan kedutan di sekeliling mata saya.

Pakar kecantikan saya mengesyorkan Meso Sculptus, beliau berkata bahawa ia adalah satu produk inovatif dan pada masa yang sama ia menggunakan Niacinamide. Selepas saya menggunakannya selama dua minggu, ia menjadikan kulit saya benar-benar tegang dan kedutan, sekarang saya menggunakannya setiap hari.

Saya sukakan sesuatu yang baru, jadi saya tidak boleh terlepas produk baru seperti Meso Sculptus ini, suatu rawatan muka anti-penuaan yang inovatif. Saya berusia lewat 50-an, tetapi wajah saya kelihatan agak baik sebenarnya, tetapi hanya kerana saya menjaganya dengan baik.

Apa yang boleh saya katakan ialah tekstur serum ini adalah halus, ringan, dan tidak melekit, ia cepat menyerap dan melicinkan kedutan, kesannya boleh dilihat dalam beberapa minggu. Ia amat sesuai untuk kulit saya.

Saya boleh mencadangkan Meso Sculptus dengan yakinnya kepada semua wanita di semua peringkat umur, kerana ia benar-benar berkesan.

Seorang ibu kepada pelajar saya mengesyorkan produk ini kepada saya sebagai hadiah, dan saya tidak pernah melihat kesan seperti ini – pemulihan kulit berlaku dengan cepat dan kedutan juga makin berkutangan. Saya telah menggunakannya selama dua minggu dan hasilnya dapat dilihat dengan jelas.

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: