Diabetrin: gula dalam darah anda akan stabil dengan segera

Diabetrin: gula dalam darah anda akan stabil dengan segera

Dengan bahan-bahan semulajadi, Diabetrin boleh membantu menyokong diabetes dengan berkesan tanpa menyebabkan kesan sampingan. Stabilkan gula dalam darah hanya dalam 15 hari, anda teruskan makan secara normal sepenuhnya. Penggunaan Diabetrin membantu anda menjimatkan kos rawatan diabetes, di samping menguatkan sistem imun untuk meningkatkan daya tahan dan tindak balas imun

PESAN SEKERANG

PERLINDUNGAN YANG BAIK TANPA KESAN SAMPINGAN

Diformulasikan daripada 100% HERBA ASLI yang unik dan jarang ditemui untuk membantu menstabilkan paras gula dalam darah bagi mengelakkan komplikasi diabetes yang berbahaya.

 • EKSTRAK HERBA GURMAR
  Satu sudu herba ini menggalakkan rembesan dan aktiviti insulin pankreas. Ia menghalang penyerapan glukosa di usus. Mengurangkan sel lemak dalam darah dan merawat tekanan darah tinggi.
 • EKSTRAK DAUN PISANG
  Ia mempunyai kesan penstabilan gula dalam darah yang meningkatkan keupaayan sel untuk menggunakan glukosa untuk menormalkan paras gula dalam darah.

Diabetrin: gula dalam darah anda akan stabil dengan segera

PESAN SEKERANG

APA YANG MEMBUATKAN DIABETRIN BERBEZA DARIPADA PRODUK LAIN DALAM PASARAN?

AnAnda tidak perlu menghabiskan wang yang banyak untuk menyuntik insulin yang menyakitkan setiap hari dan anda masih boleh menurunkan paras gula dalam darah dengan berkesan.

 1. Hipoglisemia, rasa lapar, berpeluh
  Apablia hipoglikemia berlaku – ia membuatkan badan berasa sangat letih, pening, pusing. Tanpa pertolongan cemas yang tepat pada masanya, pesakit boleh jatuh ke dalam koma yang mengancam nyawa.
 2. Ruam pada kulit
  Penghidap diabetes atopik lebih terdedah kepada alahan berbanding mereka yang terdedah kepada ruam yang menyebabkan ketidakselesaan dalam aktiviti harian.
 3. Tidak perlu risau lagi dengan kulit berminyak
  Selepas satu tempoh masa pengunaan ubat lain untuk rawatan diabetes, kesan sampingan yang biasa berlaku pada kulit ialah menjadi berminyak. Dos perlu ditingkatkan secara beransur-ansur setiap hari dan anda perlu sentiasa menukar ubat untuk mengelakkannya.
 4. Cara kos efektif untuk merawat diabetes
  Menurut statistik terkini, kos rawatan diabetes di Malaysia pada tahun 2021 kini berada di kedudukan ke-3 selepas kos penjagaan kanser dan penyakit jantung.

MEKANISME RAWATAN Diabetes

Tablet Diabetrin adalah dua kali lebih berkesan daripada rawatan konvensional, semuanya hanya dengan mekanisme rawatan 3 langkah.

 • Peringkat 1: Seimbangkan glukosa
 • Peringkat 2: Detoksifkasi dan tindakan anti-radang
 • Peringkat 3: Pemulihan

Pendapat pakar

Diabetrin: gula dalam darah anda akan stabil dengan segera

“Lebih daripada 90% pesakit yang saya cadangkan Diabetrin untuk mengesahkan bahawa produk ini boleh membantu mereka untuk menurunkan gula dalam darah dengan sangat baik dan mengekalkan kestabilan jangka panjang”

Profesor Madya Ph. D. Syafiq Roslan. Pengarah Hospital Pusat Perubatan Traditional

5 KUALITI UTAMA PRODUK UNTUK PELANGGAN KAMI

Diabetrin adalah produk yang sangat jarang dalam pasaran yang boleh menstabilkan gula dalam darah dan mencegah komplikasi diabetes secara berkesan.

 1. Tahap gula dalam darah stabil dengan cepat. Mengekalkan kesan jangka panjang.
 2. Mencegah komplikasi diabetes yang berbahaya
 3. Tidak perlu menghabiskan wang untuk ubat yang mahal
 4. Membantu mengurangkan lemak darah. Mencegah aterosklerosis
 5. 100% herba semulajadi tanpa kesan sampingan

Lihat apa yang pelanggan kami ingin katakan mengenai kami

“Saya sering menghidap diabetes jenis 1 dengan indeks glisemik melebihi 8.0 mmol. Saya telah menggunakan Diabetrin selama lebih daripada 2 bulan sekarang. Indeks glisemik telah stabil dan turun kepada hanya 6.9 mmol. Badan saya juga berasa lebih ringan, lebih kuat dan kurang letih. Terima kasih Diabetrin.”

Aminah Sham

“Saya sekarang telah menghidap diabetes selama 5 tahun. Saya sering mengalami penglihatan kabur, sakit anggota badan dan tidak dapat tidur malam. Saya mengambil beberapa jenis ubat dan suntikan tetapi semuanya berkesan hanya untuk masa yang terhad sahaja. Melalui rangkaian sosial saya diperkenalkan dengan Diabetrin. Selepas 1 bulan menggunakannya, indeks glisemik saya berkurang dengan ketara. Produk ini diperbuat daripada bahan semulajadi, jadi ia selamat dan tidak berbahaya, membuatkan saya berasa selesa menggunakannya.”

Syafiq Roslan

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: