Cardioton dari hipertensi: melindungi jantung dan pembuluh darah dari penyakit!

Cardioton dari hipertensi: melindungi jantung dan pembuluh darah dari penyakit!

 • Betapa bahayanya angiodystonia saluran darah di dalam otak?
 • Apakah risiko jika mengabaikan gejala-gejalanya?
 • Kenapa vasodilator tidak baik?
 • Apakah hubungan di antara saluran darah di dalam otak, berat badan berlebihan, sendi, dan potensi?
 • Bagaimana saya dapat memulihkan peredaran darah dan menguatkan saluran darah dengan sendirinya?
PESAN SEKERANG

Tanda-tanda gangguan peredaran darah serebrum adalah

Cardioton dari hipertensi: melindungi jantung dan pembuluh darah dari penyakit!

 1. Ada bunyi di dalam kepala yang berlaku tanpa sebab
 2. Ternampak tompok-tompok
 3. Rasa kebas pada jari dan muka
 4. Sakit kepala di bahagian dahi
 5. Kenaikan tekanan secara mendadak (rasa gelap di dalam mata apabila posisi badan berubah secara tiba-tiba)
 6. Kaki dan pergelangan tangan berasa sejuk

Apakah kesan Cardioton pada badan?

“Cardioton berfungsi dalam 3 peringkat:

 • Ia menyingkirkan kotoran dari saluran darah Ia melarutkan plak ateroskerotik, gumpalan darah, dan kapur kalsium tinggi. Ia meningkatkan lumen vaskular sehingga 99.71% dan memulihkan peredaran darah.
 • Ia menghapuskan akibat-akibat daripada peredaran darah yang kurang baik Penyakit seperti hipertensi, sakit kepala, urat varikos, trombosis, buasir, dan prostat akan sempuh sepenuhnya. Tinitus, pening, dan masalah bengkak akan hilang, dan ketajaman penglihatan serta kejelasan pemikiran menjadi semakin baik. Berat badan dan metabolisme lemak menjadi normal.
 • Ia meningkatkan kekuatan dan keanjalan dinding saluran darah Ini menghalang pembentukan plak baharu dan mengurangkan risiko strok sebanyak 11 kali.”
PESAN SEKERANG

Cardioton telah hilang dari hampir semua kedai ubat. Mengapa?

Cardioton dari hipertensi: melindungi jantung dan pembuluh darah dari penyakit!

Malangnya, ini adalah benar. Sejak awal tahun ini, Cardioton tidak lagi dibekalkan di farmasi. Konflik itu disebabkan oleh perasaan tamak rangkaian farmaseutikal yang telah meminta pengilang Cardioton untuk membayar mereka 60 untuk setiap pek yang dijual! Dengan menambah margin yang besar ini kepada harga produk (harga rawatan dengan Cardioton di beberapa ahli farmasi di Kuala Lumpur, harganya menjadi 200 ), ahli farmasi ingin memperkenalkan caj tambahan.

Wakil-wakil dari farmasi mendapati cukai ini adalah wajar, kerana ia membantu mereka menjalankan perniagaan mereka. Cardioton adalah ubat yang diperlukan oleh pesakit sekali dalam 7-10 tahun. Lebih daripada itu, selepas membersihkan saluran darah dengan Cardioton pesakit tidak memerlukan produk ubat yang sebelum ini diambil dengan kerap!

Pesakit menolak untuk membeli ubat untuk menurunkan tekanan darah dan ubat penahan sakit untuk kesakitan sendi. Pengambilan ubat untuk asma dan kencing manis berkurangan secara mendadak. Dan ini membawa kepada kerugian besar untuk farmasi. Itulah sebabnya mereka meletakkan harga yang tinggi untuk Cardioton .

Syarat-syarat untuk membeli Cardioton dalam program ini

 • Pesanan Cardioton untuk kegunaan peribadi Pelanggan dan penerima mestilah orang yang sama. Ini adalah perlu untuk mengelakkan perantara yang cuba untuk membeli Cardioton dalam kuantiti pukal dan menjualnya dengan harga yang lebih tinggi
 • Buat pesanan melalui borang rasmi program Borang pesanan rasmi ini menjamin harga pengilang dan melindungi anda dari perantara

Ulasan

Putih Wahyu

Saya mengambilnya tahun lepas dan kos rawatan hampir berjumlah hampir RM300, ketika Cardioton dijual di farmasi. Jujur, saya tidak berasa kesal! Walaupun harganya tinggi, dalam satu tahun, kami dapat menjimatkan jumlah yang sama daripada berbelanja untuk ubat lain. Dan saya rasa sangat baik, wang itu tidak penting lagi! Pada usia 52 tahun saya berasa seperti seorang lelaki tua. Saya sentiasa mempunyai ubat-ubatan, saya tidak berharap dapat hidup sehingga bersara, saya merasakan kepala saya seperti akan pecah, saya sering berfikir bahawa lebih baik untuk saya mati … Tetapi dengan ubat ini saya dapat melupakan tentang tekanan darah tinggi dalam masa 2 bulan, saya berasa seperti seorang lelaki muda dan sihat (saya harap anda tahu apa maksud saya)! Oleh itu, ia patut dibeli walaupun pada harga biasa, anda pasti tidak akan menyesal! Pada fikiran saya Cardioton akan dilarang dalam masa terdekat, ia membuatkan terlalu banyak syarikat menanggung kerugian.

Puteri

Cardioton – PRODUK TERBAIK. Mula-mula saya mengambil Adelfan dan kemudiannya Erinit. Saya tahu bahawa ubat-ubat ini hanya indah khabar dari rupa. Tetapi saya tidak suka berjumpa dengan doktor dan saya menjangkakan masalah saya tidak begitu serius. Saya mengambil ubat-ubat tersebut sekali-sekala, apabila tekanan darah saya menjadi semakin tinggi dan apabila saya sakit dada. Tetapi selepas beberapa ketika ubat-ubat tersebut tidak lagi memberi sebarang kesan. Saya berjumpa dengan seorang doktor, dan beliau mencadangkan Cardioton (beliau merupakan seorang pakar muda, salah seorang daripada mereka yang menganggap bahawa ubat-ubatan bertujuan untuk membantu orang, bukan cara mudah untuk mengaut keuntungan!). Cardioton membantu saya sejak dari hari pertama – tekanan darah menurun dengan serta-merta, tetapi saya terus mengambilnya, seperti yang ditetapkan oleh doktor. Dalam masa 3 minggu, saya terlupa sepenuhnya tentang hipertensi. Saya telah sembuh dari vena varikos, sesuatu yang menyeksakan selama 10 tahun! Saya juga mempunyai beberapa masalah ginekologi hilang selepas itu. Saya rasa semuanya menjadi sempurna, saya berasa seperti seorang gadis muda!

Maryam

Terima kasih !!! Saya berjaya mendapatkannya pada harga diskaun. Saya akan cuba ubat ini.

Alisa

Apa yang boleh saya katakan, saya sentiasa hairan dengan orang yang sentiasa bergantung kepada orang lain !!! Mereka beranggapan bahawa seluruh dunia adalah untuk mereka! Apabila saya menyedari bahawa saya memerlukan Cardioton, saya tidak banyak berfikir tentangnya! Saya meminjam wang dan saya membelinya! Saya menghabiskan RM250 di atasnya! Ada yang tidak dapat mencari 169 RM untuk itu, mereka menunggu sehingga ada diskaun! Memalukan!

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: