Bactetox terhadap parasit: berfungsi secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit

Bactetox terhadap parasit: berfungsi secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit

Halitosis yang disebabkan oleh PARASIT. Pakar terkenal dalam penyakit berjangkit berkongsi rahsia untuk rawatan.

SOFIA AMEER: Selamat pagi Encik Norman Ibrahim. Saya ingin memulakan dengan soalan: Adakah benar bahawa Kuala Lumpur mempunyai jumlah kes parasit tertinggi di seluruh negara?

NORMAN IBRAHIM: «Ya, itu betul. KL berada di atas senarai bagi kes-kes parasit. Punca bagi masalah ini adalah pencemaran alam sekitar, ketidakpedulian kerajaan dan kesedaran orang ramai.»

SOFIA AMEER: Jadi, apakah hubungan antara parasit dan nafas berbau, menurut penyelidikan tersebut?

NORMAN IBRAHIM: Hanya beberapa tahun yang lepas, industri penjagaan kesihatan masih percaya bahawa nafas berbau disebabkan oleh rongga mulut. Walau bagaimanapun, penyelidikan baru-baru ini mendapati bahawa sebab utamanya adalah berpunca daripada perut (selalunya disebabkan oleh cacing). Ramai saintis juga mendakwa bahawa kita tidak boleh mengabaikan simptom-simptom yang “biasa” itu. Parasit boleh membawa maut kepada manusia.

Secara peribadi, saya percaya bahawa hasil kajian itu adalah benar dan ia juga terbukti dalam makmal saya. Nafas berbau yang biasa boleh membawa kepada beberapa jenis penyakit berbahaya. 92% daripada para pesakit bagi kes tersebut telah mati akibat parasit. Ini bukan sahaja kes kematian akibat penyakit, tetapi “kematian mendadak” ini disebabkan oleh komplikasi penyakit berjangkit dengan parasit.

Bactetox terhadap parasit: berfungsi secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit

SOFIA AMEER: Bagaimana untuk melindungi diri anda daripada parasit? Adakah terdapat ubat-ubatan dan ujian?

NORMAN IBRAHIM: Malangnya, boleh dikatakan buat masa ini tidak terdapat kaedah yang sesuai untuk mendiagnosis kehadiran parasit di dalam tubuh manusia. Sedikit sebanyak, ini adalah disebabkan oleh jumlah kehadiran parasit yang besar (lebih daripada beribu-ribu jenis) dan juga disebabkan oleh tahap pengesanannya yang amat sukar. Prosedur bagi analisis yang menyeluruh hanya wujud di sesetengah tempat di Malaysia dan ia tersangat mahal.

PESAN SEKERANG

Gejala pertama yang menunjukkan kehadiran parasit di dalam badan:

  • Nafas berbau
  • Reaksi alergik (ruam, mata dan hidung berair)
  • Kerap selesema, sakit tekak, hidung tersumbat
  • Keletihan kronik (anda cepat letih melakukan apa-apa saja)
  • Sakit kepala yang kerap, Sembelit atau cirit-birit
  • Sakit sendi dan otot
  • Gangguan tidur dan makan
  • Gelap di bawah lingkaran mata dan gelambir mata

Sekiranya anda mempunyai dua gejala yang disenaraikan di atas, pastinya terdapat parasit di dalam tubuh anda.

Keadaan terkini dengan ubat-ubatan untuk merawat serangan parasit agak bermasalah. Sehingga kini, hanya terdapat satu ubat di pasaran yang membolehkan anda memusnahkan parasit sepenuhnya. Produk ini dibuat di Amerika Syarikat.

SOFIA AMEER: Bolehkah anda bercakap lebih terperinci tentang produk tersebut?

NORMAN IBRAHIM: Ia adalah satu produk untuk merawat parasit, Bactetox , yang berjaya dibangunkan dan dicipta oleh Institut Parasit dan sekumpulan saintis muda di Malaysia. Pakar-pakar tersebut telah menyelidik dan menguji ratusan produk. Dan mereka memutuskan untuk memilih Bactetox , iaitu kaedah yang paling berkesan.
Bactetox adalah gabungan lebih daripada 7 bahan suplemen. Dalam proses mencipta dan menguji, produk ini terbukti sangat berkesan. Hari ini, ia adalah satu-satunya produk yang berkesan. Dan ia bukan sekadar mengenai wang, atau dalam hal ini, satu-satunya eksport boleh membawa keuntungan yang mencukupi. Banyak negara-negara Eropah sudah bersedia untuk membeli Bactetox pada sebarang harga.

Lebih-lebih lagi, harga produk untuk dieksport akan meningkat lebih daripada sepuluh kali, jadi mengekalkan produk tersebut akan dapat membantu ia dijual dengan harga yang berpatutan.

Bactetox terhadap parasit: berfungsi secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit

SOFIA AMEER: Betapa bagusnya Bactetox ini? Bagaimanakah ia berbeza daripada kaedah lain yang menyahtoksikkan badan daripada parasit?

NORMAN IBRAHIM: Seperti yang saya katakan tadi, hari ini Bactetox adalah satu-satunya ubat yang terdapat di dunia yang berfungsi untuk membersihkan badan daripada parasit. Itulah sebabnya semua rangkaian farmasi antarabangsa dan syarikat farmaseutikal begitu inginkan Bactetox. Jika dibandingkan dengan ubat anti parasit yang lain, Bactetox berfungsi secara langsung terhadap keseluruhan spektrum parasit. Dengan mengambil kira masalah besar apabila didiagnosis, ia secara berkesan membersihkan keseluruhan tubuh. Saya ada katakan di atas bahawa hampir mustahil untuk mengetahui dengan tepat tentang apakah jenis parasit yang berada di dalam tubuh manusia. Bactetox memusnahkan dan menyingkirkan badan daripada mana-mana jenis parasit, yang tinggal di mana-mana saja daripada otak dan jantung hinggalah ke organ hati dan usus. Tiada produk sedia ada di luar sana yang mempunyai ciri-ciri yang sama.
Selain itu, ia juga tidak dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan kimia. Ia adalah produk semula jadi yang menghilangkan tindak balas alergi, ketidakseimbangan mikroflora usus dan masalah lain yang timbul selepas menjalani rawatan dengan ubat-ubatan yang kuat.

Pendapat pelanggan

Saya dah pesan produk ini. Saya juga ada nafas berbau. Hanya baru 5 hari tetapi nafas saya lebih segar. Perut juga lebih baik sekarang ni. Sekarang, saya akan ambil ini dalam tempoh 3 bulan akan datang, mana tau masalah ni akan berlaku lagi.

Fendi

Apabila mula guna Bactetox, saya tak dapat bayangkan betapa berkesannya ia. Sakit di dalam perut saya dah hilang sekarang (saya rasa pernah ada sesuatu yang duduk di dalamnya), sesak nafas juga hilang. Dan kini, pada umur 53 tahun, saya berasa lebih sihat daripada mereka yang berusia 30 tahun. Terima kasih kerana memberitahu orang tentang masalah ini. Mereka takkan dapat dengar maklumat bernilai ini daripada doktor di tempat mereka.

Ahmad

Saya memesan Bactetox dan mendapat bungkusannya melalui pos ekspres pada keesokan harinya. Saya ambil kapsul itu dan kemudian ini keluar dari badan saya… Saya tak pernah bayangkan yang ada benda sebegitu di dalam saluran testis saya. Hanya berfikir yang saya pernah hidup dengan benda-benda itu membuatkan saya rasa takut.

Suziana

Saya telah cuba Bactetox. Ia berkesan. Saya rasa muda dan sihat, ia lebih meningkatkan sistem imun saya. Lebih 8 bulan telah berlalu sejak rawatan itu, dan saya tak pernah jatuh sakit. Saya sangat syorkan kepada semua orang.

Ain

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: